luni, 15 octombrie 2012

Denim Shirt

          Stand si analizand o parte din must have-urlie recente..nu pot decat sa spun ca acestea devin tot mai practice si tot mai uzuale. Si totusi nu-si pierd deloc din aspect reusind sa se faca remarcate chiar si in cea mai simpla tinuta.
          Unul din aceste elemente este camasa din denim..camasa clasica, cu care poti jongla in diferite outfituri de la cele elegante( o pereche de pantofi cu toc cui si o fusta creion)...pana la cele mai obisnuite( o pereche de jeansi si ugg-uri)..pentru a nu-ti bate prea mult capul..
          Toata moda strazii este batataorita de camasi din denim
          O camasa din denim merita investitia...a fost simbolul anilor 90 si cu siguranta va mai ramane o perioada lunga de timp in moda...fiind la ora actuala un super trend.!!!!


 Camasa din denim Vanduta


Culoare: albastru clasic
Model: camasa clasica, cu nasturei marunti sidefati, buzunare la piept, detalii inflorate( manseta si gulerul captusit)..este usor lunguta astfel incat paote fi purtata peste o pereche de colanti sau ciorapi mati cat si bagata intr-o pereche de pantaloni scurti sau fusta, este prevazuta cu un cordonas detasabil impletit pe talie, poate fi purtata cu maneca suflecata trei sferturi dar si mai lunga
Marime: 12-14uk, M dar si L
Stare: noua cu etichete
Firma: STREET TWEENTY ONE
Pret: 36 lei

          Iat-o si pe aceasta....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

JACKET OSLEY

       Jacketa  OSLEY  Material: 55%Polyurethan, 45%Polyester   Culoare: Bej, cu maneci de culoare maro inchis    Marime: 38 ( M ) ...