vineri, 16 decembrie 2016

Surprinde-ti prietena in pragul sarbatorilor !

  Inca esti stresat cand te gandesti ca sarbatorile sunt atat de aproape si inca nu stii cu ce sa-ti surprinzi persoana iubita. Poate te pot ajuta !
   Majoritatea femeilor tind catre ceva stralucitor, catre ceva elegant si cat se poate de original, dar uneori simplitatea lucrurilor atinge perfectiunea.
   Gesturile conteaza in mare parte,  totusi... iti doresti mult sa o vezi implinita si fericita.
   Poate bijuteriile o vor da pe spate ( dar ceva cat mai stralucitor, necesita multa munca. deci prea multi bani ), sau poate consideri ca daca ai merge cu ea si ai lasa-o sa se rasfete la solon: spa, manichiura, masaj, machiaj etc .. ai crede ca ar fi implinita. Dar nu e chiar asa.. Fericirea si implinirea le simti atunci cand esti inconjurat de persoanele dragi.. Sarbatorile se fac acasa!!  Iar casa ta e acolo unde e si ea. Deci nu ar strica o masa cu familia sau cu prietenii, in jurul bradului, cu mirosuri imbietoare ce invaluie decorul rosu cu alb... Craciunul e aproape..  totusi lipseste ceva!
    O PERECHE DE PANTOFI TIPATORI !


     Pantofii Stileto

           ( arma suprema a seductiei )    Pantofii stiletto cu toc de 12 cm sunt  in canoanele de frumusete ale prezentului, extensia personalitatii feminine si exercita, mai mult decat orice, o putere de atractie nebanuita asupra barbatilor.
    
     Marime : 38
     Stare : foarte buna
     Firma: SELECT
     Pret :  50 lei

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

JACKET OSLEY

       Jacketa  OSLEY  Material: 55%Polyurethan, 45%Polyester   Culoare: Bej, cu maneci de culoare maro inchis    Marime: 38 ( M ) ...